<body>


Tuesday, October 7, 2008

2E2 Rocks. Here's Class Survey.

1)What do they call you in class?
Ans: Er, dope.(:
2)Who is the most quiet in class?
Ans: Erm, 2e2 students are animals. So
everyone makes noise. But maybe th ans is Kai Rou?(:
3)Which teacher always get angry with you all?
Ans: Simple. All, except Mrs Tan i guess.
4)Who is always the earliest to reach school?
Ans: Er, idk and L.I.C?
5)Who is always late to enter the class?
Ans: Gee, idk? Or maybe no one?
6)Who is the smartest?
Ans:KRYLICIA! ;D
7)Who always sleep in class?
Ans: Everyone?
8)Who is the leader of the class?
Ans: Jing Ting and Melvin Tan. Cute couple(:
9)Which subeject do you hate most?
Ans: MALAY!!!
10)What is the best subject?
Ans: Depends on my results.
11)What do you always do in class?
Ans: Er, idk, slack?

Survey 2:(Random Quentions)
1)Who do you love?
Ans: Give me a reward/trophy and i'll blab on who i love.
2)Who do you hate?
Ans: You if your questions will continue to be stupid.
3)What are you doing now?
Ans: Stupidly answering this survey?
4)What happened today?
Ans: Oh, Alot with my dear bestf sis, Edora.
5)How many ex do you have?
Ans: Er, idk? Skiiippp!
6)Exercise or slack?
Ans: Both.
7)What do you think of teachers?
Ans: Gd question. Female tchers are frm Venus. Male tchers are frm Mars.
8)How do you describe yourself?
Ans: Innocent and nice?(:
9)Are you a girl/boy? And do you like it?
Ans: Er, girl and it's okay.
10)Will you be happy if this survey ends?
Ans: Oh, yes!

P/S: Unlce Firdaus, ily(:

what we could have been, 12:34 AM.

Owned-er♥

Welcome to Feeqah's blog.
I cherish all of my friends.br> School's fun. Life's awesome.
I love my life, gt problem?(:br> Yah, i'm a one tough cookie!(:
If you spam, it shows you want my attention(:
And i'm flattered(:
Feeqah says:
I'd like to be known as Feeqah.
It's my blog so i'll blab whatever i want.
Don't like what i blab, then deal with it(;
Don'call me Hot or i'll burn;D
Don't copy my style of words.
Be original,okay?
And when you tag, leave ur name, darling.
Tagboard

Wantslist♥
▪ Uncle Firds
▪ future
▪ hopes
▪ dreams
▪ My Chemical Romance
▪ Paramore
▪ Many more?
▪ Uncle Firds!(:
My Bloodyhell Fags♥
Roszima GF♥♥
Syafiqah GF♥
Ramizah♥
Shahirah Edora♥
Musfira
Milzam♥
Hilman
Katherine
Asyiqin♥
Mira Kerns GF Jambu♥
Kai Rou GF♥
Danial Dengue
Ashifa GF♥
Diyanah
Ashiqin
Deena♥
2 achievement♥♥
Nadhirah Qihua
Achaa♥
Aby Baby♥
Farrisha GF♥
Fyqa Fyper♥
Lyana Evg♥
Ilaika
Gina
Seri Ariyani GF♥
Gao Min GF♥
Benjamin
Su Hui
Li Ting
Aizat TJ♥
Zuriati♥
Asrina GF♥
Ashikin Qihua
Haziq
Belinda
Khairul Sukor♥
Shafaie♥
Faye Yeo
Erica
Rewind
9/28/08 - 10/5/08
10/5/08 - 10/12/08
10/12/08 - 10/19/08
10/19/08 - 10/26/08
10/26/08 - 11/2/08
11/2/08 - 11/9/08

My Player
Credits♥
-lil.queens
-bexidaisy on DA
-imageshack & imeem